055 5337720

Waarneemsters

Waarneemsters

Als verloskundigenpraktijk zijn wij 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar.

Het lukt door vakanties, verlof en/of bijscholing niet altijd om dit met het vaste team te realiseren. Daarom wordt ons team ondersteund door Stephanie Keteldijk.

Stephanie Keteldijk

D&R Fotografie-06-02-2016 Doevedans Portretten_RSP4418.jpg

Ik ben Stephanie en ben geboren op Aruba, woon al sinds 2002 in Nederland
Sinds mijn afstuderen in 2014 ben ik werkzaam hier in de praktijk. Na mij verdiept te hebben in wat de verloskunde inhield, wist ik gelijk dat dit het beroep was voor mij. Ik voel me altijd bevoorrecht om deel uit te maken van zo'n bijzondere reis, waarbij ik informatie, hulp en aanmoediging kan geven aan vrouwen en hun partners op weg naar een nieuwe levensfase.

Isabelle Westendorp

Isabelle Westendorp.jpg
Hallo allemaal, mijn naam is Isabelle Westendorp en ik kom vanaf februari waarnemen voor de verloskundigen van Doevendans. Dit betekent dat je mij tegen kunt komen tijdens de spreekuren, visites en tijdens de bevalling. Sommigen van jullie kennen mij wellicht al doordat ik van oktober tot en met december afgelopen jaar mijn laatste stage bij de praktijk heb gelopen. In deze periode heb ik genoten van het werken in de praktijk en ik vind de verloskunde heel mooi door de intensieve begeleiding die ik kan bieden aan het (aankomende) gezin. Ik kijk er dan ook naar uit jullie te ontmoeten en te begeleiden tijdens de zwangerschap, de bevalling en in het kraambed. Een goede zwangerschap gewenst en tot ziens in de praktijk!

Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Doevendans nieuwsbrief!

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres