055 5337720

Bevallingsverwerking

Bevallingsverwerking

Antoinette is onze praktijkcounsellor en tevens bevallingsverwerkingsdeskundige. Bij haar kun je terecht als je stress ervaart voor, tijdens of na je zwangerschap.

Soms loopt een bevalling niet zoals je had gewenst of gehoopt. Ben je er nog steeds verdrietig over, voel je je schuldig en kun je er moeilijk over praten. Een traumatisch ervaren bevalling kan impact hebben op je leven. De relatie met je partner kan onder druk komen te staan , het kan het hechtingsproces met je kindje negatief beïnvloeden of een volgende zwangerschap in de weg staan.
EMDR therapie

EMDR

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing)is een effetieve techniek waarbij de herinnering aan de heftige bevalling blijft bestaan, maar de negatieve gevoelens die er voor jou aan gekoppeld zijn, verdwijnen.
Wil je meer informatie of met je gevoelens aan de slag?
Ook dan kun je bij ons terecht. Vraag dan om informatie bij de verloskundige, bel één van onze assistentes of neem contact op met Antoinette: 06-51532406, antoinette@inanimo.nl.

Blijf niet rondlopen met deze gevoelens, zet de eerste stap en maak een afspraak. Wij helpen je graag weer op weg.

ant.jpg

Door gebruik te maken van onze website gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.

Sluiten

Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Doevendans nieuwsbrief!

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres