055 5337720

Counselling

Levensveranderende fase

Wil je graag zwanger worden, ben je zwanger of net moeder geworden? Lijkt je leventje zorgeloos maar ervaar jij het anders? Er zijn veel vrouwen die, mogelijk net als jij, worstelen met het vinden van een balans tussen hun privé, werk, sociale contacten, sporten en andere verplichtingen in het leven.

Met name de periode rondom het moederschap is een levensveranderende fase. Als je ook nog eens gaat trouwen en/of verbouwen of er gebeurt iets met een dierbare, levert dat extra druk. En lijkt het leven dat je leidt ineens niet meer zo fijn.
De stress die je daarbij ervaart is niet goed voor je. Als je zwanger bent, weet je dat het niet goed is voor je kindje. En als je moeder bent, reageer je soms heftiger dan je zou willen naar je kind. Dat levert extra druk en dat kan betekenen dat de last die je ervaart groter wordt dan de kracht die je hebt: je raakt uit balans.

Kortom: soms gebeurt er in een korte periode (te)veel in je leven. Een steuntje in de rug blijkt niet voldoende bij de struikelblokken die je ervaart in je leven. Ontdek wat counselling voor jou kan betekenen.

Counselling

Counselling is een individuele vorm van psychosociale begeleiding die gericht is op de persoonlijke ontwikkeling, om beter te presteren of te leren omgaan met verandering.

Antoinette werkt al vele jaren met en in onze praktijk als counsellor. Ze maakt gebruik van EMDR therapie, systemisch werken, NLP, maar bovenal kijkt ze naar de mogelijkheden die passen bij jouw verhaal en levenswijze om ervoor te zorgen dat jij je vragen kunt beantwoorden en weer versterkt verder kunt.

Wil je meer informatie of met je gevoelens aan de slag? Ook dan kun je bij ons terecht. Vraag om informatie bij de verloskundige, bel één van onze assistentes of neem contact op met Antoinette: 06-51532406, antoinette@inanimo.nl
Blijf niet rondlopen met deze gevoelens, zet de eerste stap en maak een afspraak. Wij helpen je graag weer op weg.

ant.jpg

Door gebruik te maken van onze website gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.

Sluiten

Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Doevendans nieuwsbrief!

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres