055 5337720

De praktijk

Welkom bij verloskundigenpraktijk Doevendans

Doordat wij al vele jaren actief zijn in Apeldoorn is de kans groot dat je al bekend bent met ons. Onze zorg is heel persoonlijk. We doen er alles aan om van je zwangerschap en bevalling een veilige, plezierige en bijzondere ervaring te maken.

Onze praktijk is gelegen in het zuiden van Apeldoorn en is erg goed te bereiken vanuit omliggende gebieden zoals: Ugchelen , Beekbergen, Hoenderloo, Loenen, Klarenbeek, Hoog Soeren en Teuge. In onze praktijk werken we met 5 verloskundigen. De verloskundigen zijn verantwoordelijk voor de begeleiding van de zwangeren en zijn het aanspreekpunt voor medische vragen. Wij worden in de praktijk ondersteund door onze praktijkassistentes. Wanneer je contact opneemt met ons krijg je over het algemeen één van hen aan de telefoon. Zij beantwoorden je vragen, maken afspraken en regelen administratieve zaken voor de praktijk. Lees meer over het team.

Als verloskundige geven we medische zorg aan gezonde vrouwen tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Onze begeleiding duurt vanaf de derde maand tot in het kraambed en we begeleiden zowel vrouwen die thuis als in het ziekenhuis willen bevallen. Ook als je zwanger wilt worden kun je bij ons terecht op het kinderwensspreekuur.

Door gebruik te maken van onze website gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.

Sluiten

Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Doevendans nieuwsbrief!

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres