055 5337720

Fysiotherapie in de prakijk

Spreekuur fysiotherapie

Bij bewegingsklachten (al dan niet zwangerschapsgerelateerd) zijn een goede diagnose en een snelle behandeling van belang om je activiteiten zo snel mogelijk probleemloos te kunnen hervatten. Daarom hebben wij de mogelijkhied om in onze praktijk gezien te worden door een fysiotherapeut. Iedere vrijdag ochtend is er een fysio aanwezig.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de 15 minuten durende sessie kun je vrijblijvend voor vragen en advies bij de fysiotherapeut terecht. Op basis van je klachten stelt de fysiotherapeut een diagnose en geeft je advies over wat je kunt doen om de klachten te verminderen. Als er een behandeling nodig is, kun je een afspraak maken bij deze fysiotherapeut of bij een fysiotherapeut die je zelf kiest.

Je moet hiervoor wel een afspraak maken bij via onze assistentes.

Hieronder stellen de fysiotherapeuten zich aan je voor.

Hetty Boon

is sinds 1 december 2009 werkzaam bij Praktijk Pietersen Apeldoorn. Zij werkt als acupuncturiste (met onder andere als specialisatie de behandeling van kinderen) en fysiotherapeute (met onder andere als specialisatie ademhalings- en ontspanningsoefeningen en zwangerschapsgerelateerde klachten).
Meer informatie over Praktijk Pietersen lees je hier.

Suzan Koekkoek

is zelfstandige bij HipFitMam. Haar specialisaties zijn o.a. back in shape middels MamaFit met Kid, docente Babymassage, zwangerschaps-gerelateerde klachten rondom de zwangerschap, medical taping, docente ZwangerFit® en algemene fysiotherapie. Suzan schuift ook regelmatig aan bij het MaMMacafé.

Het blog en de diverse artikelen op HipFitMam.nl staan garant voor eerlijke, heldere informatie (in tekst en filmpjes) over allerlei zwangerschaps- en moeder-zijn-gerelateerde zaken en in de wekelijkse MamaFit met Kid-trainingen ben je, samen met je kindje, lekker een uur aan het trainen. De training is gericht op verantwoord opbouwen van conditie en kracht na je bevalling met daarbij de nodige theorie en handvatten tav de motorische ontwikkeling van je kindje. Je kunt starten wanneer je kleintje +/-6 weken tot 7/8 mnd is (wanneer je kleintje kan kruipen). De lessen BabyMassage zijn er als workshop eenmalig aan huis of als cursus (5x).

Caroline Hoogendoorn

is algemeen en kinderfysiotherapeut. Zij heeft een praktijk aan de Hattemse Beek 140 in Apeldoorn. Zij is één keer per maand aanwezig bij het inloopspreekuur fysiotherapie en neemt deel ook aan het MaMMacafé. Tijdens het MaMMacafé beantwoordt zij vragen over de ontwikkeling van de baby’s geeft tips voor stimulering van hun motoriek. Verder kijkt ze of er na de bevalling nog klachten zijn van rug , schouders en bekken. Tijdens het pspreekuur is er meer privé contact en kun je terecht met vragen over de ontwikkeling van je kindje of met klachten tijdens de zwangerschap, denk hierbij aan bekkenpijn, uitstraling in de benen en rugklachten. Caroline heeft een folder gemaakt over het belang voor jonge kinderen van spelen op de buik. Je kunt de folder downloaden op haar website

Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Doevendans nieuwsbrief!

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres