055 5337720

Fysiotherapie in de prakijk

Spreekuur fysiotherapie

Bij bewegingsklachten (al dan niet zwangerschapsgerelateerd) zijn een goede diagnose en een snelle behandeling van belang om je activiteiten zo snel mogelijk probleemloos te kunnen hervatten. Daarom hebben wij de mogelijkhied om in onze praktijk gezien te worden door een fysiotherapeut. Iedere vrijdag ochtend is er een fysio aanwezig.

In verband met de huidige maatregelen hebben wij tot nader orde geen spreekuur in de praktijk.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de 15 minuten durende sessie kun je vrijblijvend voor vragen en advies bij de fysiotherapeut terecht. Op basis van je klachten stelt de fysiotherapeut een diagnose en geeft je advies over wat je kunt doen om de klachten te verminderen. Als er een behandeling nodig is, kun je een afspraak maken bij deze fysiotherapeut of bij een fysiotherapeut die je zelf kiest.

Je moet hiervoor wel een afspraak maken bij via onze assistentes.

Hieronder stellen wij de fysiotherapeuten aan je voor.

Hetty Boon

is sinds 1 december 2009 werkzaam bij Praktijk Pietersen Apeldoorn. Zij werkt als acupuncturiste (met onder andere als specialisatie de behandeling van kinderen) en fysiotherapeute (met onder andere als specialisatie ademhalings- en ontspanningsoefeningen en zwangerschapsgerelateerde klachten).
Meer informatie over Praktijk Pietersen lees je hier.

Hetty-Boon-300x300.jpg

Caroline Hoogendoorn

is algemeen en kinderfysiotherapeut. Zij heeft een praktijk aan de Hattemse Beek 140 in Apeldoorn. Zij is één keer per maand aanwezig bij het inloopspreekuur fysiotherapie en neemt deel ook aan het MaMMacafé. Tijdens het MaMMacafé beantwoordt zij vragen over de ontwikkeling van de baby’s geeft tips voor stimulering van hun motoriek. Verder kijkt ze of er na de bevalling nog klachten zijn van rug , schouders en bekken. Tijdens het pspreekuur is er meer privé contact en kun je terecht met vragen over de ontwikkeling van je kindje of met klachten tijdens de zwangerschap, denk hierbij aan bekkenpijn, uitstraling in de benen en rugklachten. Caroline heeft een folder gemaakt over het belang voor jonge kinderen van spelen op de buik. Je kunt de folder downloaden op haar website

Caroline-Hoogendoorn-300x200.jpg

Marloes Oldenboom

is sinds begin 2018 werkzaam bij Praktijk Pietersen in Apeldoorn. Na de interesse in klachten tijdens de zwangerschap heeft zij zich hierin gespecialiseerd. Daarnaast heeft ze de cursus medical taping gevolgd, wat ook toegepast kan worden tijdens zwangerschapsgerelateerde klachten. Vanaf januari 2019 is zij 1x per maand aanwezig bij het spreekuur fysiotherapie.

Foto voor Doevendans.jpg

Annet Malenstein

woont met haar man en 2 dochters in Spakenburg. Sinds 2008 is zij werkzaam bij Leeuwis Fysiogroep als fysiotherapeut en master manueel therapeut. Samen met de bekkenbodemtherapeut behandelt zij vrouwen met zwangerschapsgerelateerde klachten. Ook behandelt zij wervelkolom gerelateerde klachten en schouderklachten. Shockwave en dry needling zijn extra behandelmethodes die zij daarbij kan inzetten.
Bij Leeuwis Fysiogroep werken wij als een hecht team samen waarbij gebruik wordt gemaakt van elkaars kwaliteiten. Meer informatie over de praktijk: https://www.leeuwisfysiogroep.nl/

annet.jpg

Door gebruik te maken van onze website gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.

Sluiten

Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Doevendans nieuwsbrief!

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres