055 5337720

Cursus Mindful zwanger en bevallen

WIL JIJ JE ZWANGERSCHAP BEWUSTER BELEVEN? VOLG DAN DE CURSUS:

VEERKRACHTIG EN VAARDIG IN VERANDERING

MINDFUL ZWANGER & BEVALLEN

BIJ VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK DOEVENDANS

Voor wie is MINDFUL ZWANGER & BEVALLEN bedoeld

Er geen omschrijving te geven van iemand die wel of niet mee kan doen. Iedereen kan deelnemen aan de cursus. Je kunt informatie ontvangen via één van onze verloskundigen, je kunt contact opnemen met Antoinette of je kunt je direct aanmelden bij onze praktijkassistentes.

Wat biedt MINDFUL ZWANGER & BEVALLEN jou

In 12 weken kom je dichter bij jezelf, beleef je bewuster je zwangerschap en werk je goed voorbereid naar je bevalling, de kraamtijd en het ouderschap toe. Je vergroot je vaardigheden en komt in contact met je eigen kracht.

Mindfulness en hartcoherentie vormen de rode draad. Hiermee verminder je stress en bereik je balans tussen je hoofd en je hart. We maken gebruik van meditatie-, ademhalings- en bewustzijnsoefeningen. Naast informatieve en gezamenlijke opdrachten tijdens de bijeenkomsten, zijn er ook thuisopdrachten die je tussen de bijeenkomsten ondersteunen.

Dat leidt onder meer tot:

  • vergroting van je innerlijke rust
  • kunnen onthaasten en ontspannen
  • beter in staat zijn om met stress(situaties) om te gaan
  • verminderde angst en pijnbeleving
  • verminderd risico op post partum problemen

Je vormt een vaste groep met zwangeren in dezelfde periode van de zwangerschap. Er ontstaat inzicht, herkenning, begrip en je leert van elkaar in het veranderproces van zwangerschap naar ouderschap.

Wat zijn de kosten

De zwangerschapscursus kost €295,00. Er zijn 6 bijeenkomsten van 2 uur. De laatste bijeenkomst wordt gepland nadat alle deelnemers bevallen zijn. Je krijgt een cursus- en opdrachtenboek en persoonlijk lesmateriaal bij de eerste bijeenkomst. Het kan zijn dat de cursus MINDFUL ZWANGER & BEVALLEN wordt vergoed door je zorgverzekeraar. We maken altijd een factuur voor je, die je dan kunt opsturen naar je zorgverzekering.

Wie geeft de cursus

Antoinette Kuiper-van der Meché zelfstandig REG stresscounsellor/ partusverwerkingsspecialist.

Al vele jaren heb ik me verdiept in positieve psychologie, EMDR, Mindfulness en hartcoherentie training (een techniek om stress te verminderen en balans te bereiken tussen hoofd en hart).
In combinatie met mijn eigen interesse heb ik de zwangerschapscursus MINDFUL ZWANGER & BEVALLEN gemaakt.
Ik vind het een voorrecht deze cursus aan alle zwangeren te kunnen aanbieden en ben overtuigd van de werking.
Ik hoop je met deze informatie in deze folder enthousiast te maken zodat ik je straks mag begroeten als cursist in de cursus.

Aanmelden

De cursus wordt in de praktijk gegeven. Heb je nog vragen? Bel gerust met Antoinette op telefoonnummer 06-51532406 wanneer je meer wilt weten, of een specifieke vraag hebt. Je kunt je inschrijven voor de cursus via de assistentes op telefoonnummer 055-5337720.

Door gebruik te maken van onze website gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.

Sluiten

Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Doevendans nieuwsbrief!

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres