055 5337720

Verder lezen

Duik in je weeën - C. Salomé

boek_duikinjeweeen.jpg
'Heb je het niet op papier?' is de vraag die telkens weer aan Carita Salomé wordt gesteld door haar cursisten zwangerenbegeleiding. Er bleek een behoefte te bestaan haar adviezen en oefeningen nog eens zwart op wit te hebben. Juliette de Wit kwam toen met haar eigen oplossing: om alles nog eens op een rijtje te zetten tekende zij een levensgroot stripverhaal over haar eigen aanstaande bevalling. Dit boek is het resultaat van de samenwerking tussen deze twee vrouwen. Het is bedoeld als zelfbewuste voorbereiding op je eigen bevalling om vol zelfvertrouwen en zo ontspannen mogelijk in je weeën te duiken. Helder in woord en beeld gebracht, zodat iedere vrouw er zelfstandig mee kan werken.

Veilig bevallen - Beatrijs Smulders

boek_veiligbevallen.jpg
Veilig bevallen is het nieuwe handboek voor aanstaande ouders. Nog nooit is er zo vernieuwend en uitgebreid geschreven over de bevalling en alles wat daarbij komt kijken. Het is immers belangrijk om goed voorbereid te zijn. Om angst weg te nemen. Om je zelfvertrouwen te versterken. Zodat je jezelf niet in de weg zit als de bevalling gaat beginnen. Want de veiligste bevalling is de bevalling die zo normaal mogelijk verloopt. Waarbij ingrepen tot een minimum beperkt kunnen worden. Dit boek helpt je bij de voorbereiding daarop.
Veilig bevallen is gebaseerd op de jarenlange ervaring van de bekende verloskundigen Beatrijs Smulders en Mariël Croon. Met hun verfrissende inzichten, met hun gouden tips, met de verhalen van verloskundigen en van vele barende vrouwen zelf, geven zij hier een uniek inzicht in de belevingswereld van de bevalling. Dat is belangrijk voor jou en je partner, interessant voor je familie, en ook voor iedereen die beroepshalve met zwangere vrouwen te maken heeft.

Door gebruik te maken van onze website gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.

Sluiten

Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Doevendans nieuwsbrief!

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres