055 5337720

MaMMacafé

MaMMacafé

Op woensdag ben je van harte welkom op de praktijk tussen 11.00 en 12.00 uur voor het MaMMacafé(let op: dit is een andere tijd dan voorheen). Vanwege het Coronavrirus zijn er wel een aantal sprelregels. We starten met maximaal 5 moeders (en baby's natuuurlijk :)) zodat we de anderhalve meter maatregel kunnen waarborgen. Je kunt je aanmelden via de mail: lactatiekundige@verloskundige-doevendans.nl. Je komt alleen met je baby, je partner/andere kinderen blijven thuis. Uiteraard kom je niet als jijzelf, je partner of evt andere kinderen/huisgenoten klachten hebben. Lactatiekundige Melinda is aanwezig om je vragen te beantwoorden en natuurlijk staat de weegschaal klaar. Ik verheug me er op jullie te zien! Iedere week komt er een berichtje op Facebook over het MaMMacafé, zodat je kunt zien of het door gaat.

baby wegen.jpg

Als je borstvoeding geeft en vragen hebt over bijvoorbeeld het aanleggen van je baby, is het ook mogelijk je baby bij ons in de praktijk te voeden, zodat Melinda met je mee kan kijken. Als het heel erg druk is bij het MaMMacafé lukt dit uiteraard niet.

Onze counsellor Antoinette is soms ook aanwezig bij het MaMMacafé. Je kunt haar hier ontmoeten, even je hart bij haar luchten of desgewenst een aparte afspraak maken.

Afwisselend zijn er ook kinderfysiotherapeuten aanwezig die vragen kunnen beantwoorden over de ontwikkeling van je kindje. Je kunt onze facebook of twitter pagina in de gaten houden over wie er aanwezig zal zijn.

Je bent van harte welkom!

Door gebruik te maken van onze website gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.

Sluiten

Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Doevendans nieuwsbrief!

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres