055 5337720

MaMMacafé

MaMMacafé

Alle mama's (of papa's) zijn met hun baby iedere woensdag tussen 09.30 en 10.30 uur van harte welkom bij verloskundigenpraktijk Doevendans. Tijdens het MaMMacafé is Melinda van de Hesseweg, onze lactatiekundige IBCLC, aanwezig om vragen over borstvoeding of kunstvoeding te beantwoorden. Je kunt je baby komen wegen en het is mogelijk om onder het genot van een kopje thee andere moeders te ontmoeten en ervaringen te delen.

baby wegen.jpg

Als je borstvoeding geeft en vragen hebt over bijvoorbeeld het aanleggen van je baby, is het ook mogelijk je baby bij ons in de praktijk te voeden, zodat Melinda met je mee kan kijken. Als het heel erg druk is bij het MaMMacafé lukt dit uiteraard niet.

Onze counsellor Antoinette is soms ook aanwezig bij het MaMMacafé. Je kunt haar hier ontmoeten, even je hart bij haar luchten of desgewenst een aparte afspraak maken.

Afwisselend zijn er ook kinderfysiotherapeuten aanwezig die vragen kunnen beantwoorden over de ontwikkeling van je kindje. Je kunt onze facebook of twitter pagina in de gaten houden over wie er aanwezig zal zijn.

Je bent van harte welkom!

Door gebruik te maken van onze website gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.

Sluiten

Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Doevendans nieuwsbrief!

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres