055 5337720

Verhuur / Verkoop

Verhuur/verkooppunt kolven en hulpmiddelen

Tijdens de zwangerschap is het niet nodig om een borstkolf aan te schaffen! Na de bevalling weet je tenslotte pas of kolven al in de kraamtijd nodig is en wat op dat moment de beste borstkolf voor jou is. Een goed advies is erg belangrijk en dat kun je altijd aan ons vragen. Ook in het weekend en 's avonds kun je bij ons een borstkolf huren of kopen.

Wij verkopen diverse (elektrische) borstkolven. Je kunt bij ons de elektrische dubbelzijdige kolf Symphony van Medela huren. Deze huurkolf is met name bedoeld om de borstvoeding goed op gang te brengen tijdens de eerste dagen na je bevalling.
Ook voor losse onderdelen voor je kolf kun je bij ons terecht.

Naast het verkopen van borstvoedingsgerelateerde producten verkopen wij ook zwangerschapsondergoed en voedingsbeha's van onder andere het merk Medela. Het is altijd mogelijk om even rustig in één van onze spreekkamers te passen, vraag één van onze assistentes naar de juiste maat.

Je kunt bij ons ook een digitale babyweegschaal huren. Neem voor meer informatie contact op met een van onze assistentes.

Door gebruik te maken van onze website gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.

Sluiten

Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Doevendans nieuwsbrief!

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres