055 5337720

Kolf huren

Medela Symphony

Je kunt bij ons de elektrische dubbelzijdige kolf Symphony van Medela huren. Deze huurkolf is met name bedoeld om de melkproductie goed op gang te brengen. Ook als je veelvuldig of langdurig kolft is deze kolf heel geschikt.

Je huurt de motor van de kolf en koopt de afkolfset. Om hygiënische redenen kan de afkolfset niet gehuurd worden. Bij de huur van de kolf betaal je €50,00 borg. Je kunt de kolf huren zo lang je wilt. Als je de kolf schoon en compleet inlevert, krijg je de borg terug. Buiten openingstijden van de praktijk kun je voor de huur van de kolf contact opnemen met de dienstdoende verloskundige op nummer 06-52045594.

Kosten
Borg €50,00
Huur per dag €2,50
Dubbele afkolfset €35,00
Membraan + kap €10,00 (als je dubbelzijdig kolft, heb je er hier 2 van nodig).

De afkolfsets die je misschien hebt meegekregen uit het ziekenhuis zijn wegwerp en niet geschikt om langere tijd te gebruiken. Die sets mogen maximaal 24 uur gebruikt worden. De afkolfset die je bij de kolf aanschaft, is wel geschikt voor langdurig gebruik.

medela-breast-pumps-symphony-pumpset.jpg.2016-08-18-09-40-07.jpg

Door gebruik te maken van onze website gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.

Sluiten

Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Doevendans nieuwsbrief!

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres