055 5337720

Team Doevendans

Wij zijn er om jou te begeleiden in je zwangerschap, tijdens je bevalling en de eerste periode daarna. Wij werken volgens een rooster waarbij er altijd een verloskundige dienst heeft voor bevallingen, kraamvisites en spoedeisende zaken. Wij doen afwisselend spreekuren. We streven ernaar dat je in de zwangerschap kennis kan maken met elke verloskundige.

In onze praktijk hebben we de verloskundige zorg uitgebreid met de mogelijkheid tot echo-onderzoek. Wij zijn naast verloskundige, ook allemaal echoscopist. Rebecca heeft zich gespecialiseerd in borstvoeding. Flora heeft de opleiding voetreflexologie gevolgd.

Wij zijn allemaal lid van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen. Hiervoor moet je aan bepaalde eisen voldoen en moet je regelmatig nascholingen volgen. We werken volgens de vastgestelde richtlijnen en adviezen van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen.

knov logo.jpg

Wij worden in de praktijk ondersteund door onze praktijkassistentes. Wanneer je met ons contact opneemt krijg je over het algemeen één van hen aan de telefoon. Zij beantwoorden je vragen, maken afspraken en regelen administratieve zaken voor de praktijk. Wanneer het nodig is overleggen zij met één van de verloskundigen en bellen wij je terug. Naast praktijkassistente is Melinda ook lactatiekundige IBCLC. Ook zij kan je vragen over borstvoeding beantwoorden. Wil je alvast kennis maken met de assistentes klik dan hier.

Door gebruik te maken van onze website gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.

Sluiten

Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Doevendans nieuwsbrief!

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres