055 5337720

Counsellor

De zwangerschap is een bijzondere fase in het leven van de vrouw. Alles verandert vanaf dat moment. Letterlijk en figuurlijk. Hormonen spelen een rol, waardoor een vrouw emotioneler en sensitiever is. Ook is de energiebalans anders dan voorheen.

De stap naar de verloskundige is de bevestiging van de zwangerschap en dat betekent een grote verandering in je leven. Een goede zwangerschap is, zowel medisch als psychisch gezien, van grote invloed op de zwangerschap en de gezondheid van de aanstaande moeder en baby. Indien de zwangerschap niet zonder problemen verloopt of er treden complicaties op, dan is dat vaak een aangrijpende gebeurtenis.

Verloskundigenpraktijk Doevendans heeft als expertise 'Een counsellor in de praktijk'. Soms is een steuntje in de rug niet genoeg en dan kan een afspraak met onze counsellor Antoinette Kuiper - van der Meché snelle en adequate hulp bieden. Tijdens gesprekken ontrafelen we samen de taboes, mythen en verwachtingen door heldere en oplossingsgerichte gesprekken, waarbij jij het tempo bepaalt.

DR Fotografie-3344.jpg
Antionette Kuiper - van der Meché

In Animo Counselling

In Animo betekent in het Latijn zoveel als: naar hart, geest en ziel. Maar ook gedachten en moed. Dat is de kern van Counselling. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En er is moed voor nodig om je te verdiepen in je gedachten, gevoelens en gedrag. Een counsellor kan je in dit proces helpen. Counselling is een individuele vorm van psychosociale begeleiding die gericht is op de persoonlijke ontwikkeling, om beter te presteren of te leren omgaan met verandering.

In Animo Counselling richt zich op:

•Zwangerschapscounselling
•Young Family Counselling
•Relatiecounselling
•Stress- en Crisiscounselling

Als er problemen ontstaan rondom de zwangerschap, in een relatie, op het werk, tijdens crises of conflicten kunnen wij je snelle en adequate hulp bieden in deze fase. Onze vorm van begeleiden geeft nieuw inzicht, overzicht en uitzicht bij het zoeken naar nieuw evenwicht.

"Het leven stelt de vragen, jij geeft de antwoorden. Volg je eigen wijze weg"

Graag verwijs ik je voor informatie over de werkwijze, tarieven en vergoedingen naar mijn site: www.inanimo.nl

Door gebruik te maken van onze website gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.

Sluiten

Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Doevendans nieuwsbrief!

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres