055 5337720

Kraamverpleegkundige

Kraamverpleegkundige

Marinde en Petra zijn bij ons werkzaam als kraamverpleegkundige. Zij rijden afwisselend op maandag, woensdag en vrijdag visite diensten. Wanneer je bevallen bent, komt er regelmatig iemand van de praktijk bij je langs om te kijken hoe het met jou en je kindje gaat.

Marinde Rothuizen

D&R Fotografie-06-02-2016 Doevedans PortrettenRSPF3274.jpg

Sinds enige jaren ondersteun ik de verloskundigen van Doevendans onder andere bij de kraamvisites. Daarnaast ben ik moeder van dochter Feliene (2011), zoon Samuel (2013) en dochter Veralie (2017) en de vrouw van Johan.

Ik heb altijd met veel plezier gewerkt als verpleegkundige op de afdeling Verloskunde in het ziekenhuis, maar vind het nu ook heel bijzonder om juist mijn kennis en ervaring in te zetten bij jullie thuis.

Tot ziens in de kraamweek!

Petra van der Spek

226b7b1d-1ac7-493d-ad52-bc0f92d92a83.jpg

Ik ben Petra van der Spek. Sinds oktober 2019 ben ik werkzaam als verpleegkundige binnen de praktijk. Ik ben getrouwd met Wilco en moeder van dochter Jasmijn (2017). Ik heb bijna 10 jaar als obstetrieverpleegkundige in het ziekenhuis gewerkt, waarbij ik veel gezinnen heb mogen begeleiden tijdens de zwangerschap, de bevalling en tijdens de kraamtijd.

Ik heb nu de mooie kans gekregen om mijn achtergrond in te zetten binnen de praktijk. Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens de kraamvisites bij jullie thuis. Daarnaast zal ik ondersteunde taken gaan verrichten binnen de praktijk.

Graag tot ziens!

Door gebruik te maken van onze website gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.

Sluiten

Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Doevendans nieuwsbrief!

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres