055 5337720

Studenten

Wij vinden het belangrijk dat er op een hoog niveau nieuwe verloskundigen opgeleid worden. Verloskunde is een vak wat erg praktijkgericht is en waarbij je veel vaardigheden ‘in de praktijk’ moet leren. Afwisselend hebben wij daarom verloskundigen in opleiding in onze praktijk. Zij zijn altijd aan een (of meerdere) verloskundige(n) gekoppeld en kunnen aanwezig zijn bij je zwangerschapscontrole, bevalling en/of kraamvisite. Zwanger zijn en bevallen zijn bijzondere ervaringen. Het kan zijn dat je liever alleen de verloskundige ziet. Je kunt dit op elk moment aangeven. We zullen hier dan rekening mee houden.

In de komende periode kun je bij ons Nora en Lisanne treffen. Zij stellen zich hieronder aan je voor.

Beste (toekomstige) ouders,

Mijn naam is Nora Kwakernaak en ik ben vierdejaars verloskundige in opleiding aan de hogeschool Rotterdam. Vanaf 6 januari tot en met 13 maart zal ikstage lopen in praktijk Doevendans. U kunt mij tegenkomen tijdens het spreekuur, de kraambedcontroles en de bevalling. Mocht u hier bezwaar tegen hebben kunt u dit aangeven bij de verloskundige.

Ik heb er heel veel zin in en hoop op een leuke en leerzame stage bij praktijk Doevendans.

Tot snel!
Nora Kwakernaak

student Ren Reb.jpg

Mijn naam is Lisanne Munk en ik ben 21 jaar.
Ik volg de opleiding Verloskunde in Groningen en ik zit nu in het derde jaar van mijn studie. Ik kom bij Verloskundigenpraktijk Doevendans stage lopen van 06-01-2020 t/m 30-01-2020. Ik heb al eerder bij andere Verloskundigenpraktijken stage gelopen en daar heb ik al veel gedaan/meegemaakt. Ik kijk er al heel erg naar uit om weer stage te lopen en ik kan niet wachten om straks te beginnen!

In het kort vertel ik hier nog iets over mezelf. Vóór de opleiding Verloskunde heb ik de opleiding MBO niveau 4 Doktersassistent afgerond. Tijdens die opleiding heb ik stage gelopen op de poli gynaecologie/obstetrie in het UMCG (ziekenhuis Groningen) en daar kwam ik er achter dat het beroep verloskundige echt iets voor mij is. Ik vind het leuk om u en uw eventuele partner te kunnen helpen om zo goed mogelijk de zwangerschap te doorlopen.
Tijdens deze stage kunt u mij tegen komen bij het spreekuur, bevalling en de kraamvisites. Mocht u het niet prettig vinden dat ik ergens bij aanwezig ben, geef dit dan vooral aan bij de verloskundigen.

student jan jo.jpg

Door gebruik te maken van onze website gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.

Sluiten

Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Doevendans nieuwsbrief!

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres