055 5337720

Studenten

Wij vinden het belangrijk dat er op een hoog niveau nieuwe verloskundigen opgeleid worden. Verloskunde is een vak wat erg praktijkgericht is en waarbij je veel vaardigheden ‘in de praktijk’ moet leren. Afwisselend hebben wij daarom verloskundigen in opleiding in onze praktijk. Zij zijn altijd aan een (of meerdere) verloskundige(n) gekoppeld en kunnen aanwezig zijn bij je zwangerschapscontrole, bevalling en/of kraamvisite. Zwanger zijn en bevallen zijn bijzondere ervaringen. Het kan zijn dat je liever alleen de verloskundige ziet. Je kunt dit op elk moment aangeven. We zullen hier dan rekening mee houden.

Vanaf 3 januari komt Aynur Ozdes bij ons stage lopen, hieronder stelt zij zich aan je voor.

Mijn naam is Aynur Ozdes en ik ben 25 jaar. Ik woon in
Doetinchem en studeer aan de Verloskunde Academie in
Rotterdam. Ik ben bezig met het afronden van mijn opleiding
en loop daarvoor stage in deze praktijk.
Het kan dus zijn dat jullie mij tegen komen tijdens de
controles, de bevalling of het kraambed. Hebben jullie hier
bezwaar tegen, dan hoor ik dat graag.

aynur.jpg

Vanaf 4 februari komt Lisa Roebersen 10 weken bij ons stage lopen. Zij stelt zich hieronder aan je voor.

Hallo allemaal!
Mijn naam is Lisa Roebersen, ben 20 jaar en kom uit Raalte. Ik zit in het 3e jaar van de opleiding verloskunde aan de verloskunde academie in Groningen.
Nadat ik de HAVO heb afgerond ben ik tot mijn grote vreugde in één keer toegelaten op de academie. Ik vind de studie en het vak geweldig en hou er van om elke dag weer nieuwe dingen te leren. Wel merkte ik aan mijzelf dat ik nog erg jong ben aangezien ik gelijk ben doorgestroomd vanaf de HAVO. Hierom heb ik afgelopen halfjaar aan de andere kant van de wereld gereisd waarin ik grote stappen heb gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling. Hopelijk heb ik hier ook baat bij in de stages.
Vanaf 4 februari zal ik 10 weken lang stage lopen in de praktijk, dus is het goed mogelijk dat je mij tegenkomt in deze periode. Mocht je bezwaar hebben tegen mijn aanwezigheid, dan kan je dat natuurlijk altijd aangeven.
Ik heb er enorm veel zin in.
Wie weet, tot dan!

Door gebruik te maken van onze website gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.

Sluiten

Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Doevendans nieuwsbrief!

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres