055 5337720

Verloskundigen

Rebecca van Gils

D&R Fotografie-06-02-2016 Doevedans Portretten_RSP4223.jpg

Vanaf 1999 werk ik al in deze praktijk. Ik vind het het mooiste beroep wat er bestaat en wilde altijd al verloskundige worden. Sinds 2007 neem ik deel aan de werkgroep voor zwangeren met angst voor de bevalling. Mijn streven is om angst voor de bevalling te reduceren zodat de zwangere en haar partner vol vertrouwen de bevalling tegemoet gaan. Tijdens de bevalling ben ik er om te coachen waar nodig, want ik streef er wel naar de vrouw het gevoel te geven dat ze zelf gebaard heeft en niet verlost is. De vrouw moet vooral ook bevallen in de houding die ze het fijnst vindt, alles promoot ik dan ook van baarschelp tot in bad. Zelf ben ik twee keer thuis in bad bevallen en daar kijk ik erg goed op terug. Vrouwen zijn oersterk en dat laten ze zien tijdens een bevalling.

Renate van Leuken - van Oort

D&R Fotografie-06-02-2016 Doevedans PortrettenRSPF3309.jpg

Ik ben Renate van Leuken - van Oort, getrouwd met Wilkin en moeder van Mats (2004) en Linn (2010). Als jongste in een gezin met oudere zussen, kwam ik op m'n 6e in aanraking met "de vroedvrouw". Reuzegrappig woord vond ik dat, en toen m'n zus me uitlegde wat ze zoal deed, was mijn interesse voor het vak gewekt. De zwangerschap, bevalling en de periode er na, zijn zulke belangrijke periodes in de levens van vrouwen en hun partners, daar moeten ze goed op terug kunnen kijken, en daar werk ik graag aan mee. In 1999 ben ik afgestudeerd aan de Amsterdamse opleiding tot verloskundige. "Kamphuis" was mijn zus haar verloskundige, en met haar heb ik gewerkt bij praktijk Ezra. In 2009 stopte zij er mee, en ben ik overgestapt naar mijn lieve collega's van Doevendans. Jullie treffen me hier zeker 3 dagen per week, en daarnaast maak ik ook 20 weken echo's in het ziekenhuis.

Janneke Roeten - de Zoete

D&R Fotografie-06-02-2016 Doevedans Portretten_RSP4381.jpg

Ik ben Janneke Roeten - de Zoete, woon samen met Erik en wij hebben inmiddels 3 prachtige kinderen. Tijmen (2005), Jolin(2007) en Ivo(2011). In 1998 ben ik afgestudeerd aan de Rotterdamse Opleiding tot Verloskundige en vanaf 1999 ben ik met veel plezier werkzaam bij Doevendans. Zowel wonen als werken bevalt mij heel goed in Apeldoorn. Ik heb een drive om met ons fantastische team de beste zorg te leveren en daar werken wij hard voor. Sinds 2006 maak ik ook echo's. Ik werk 2,5 dag per week zodat ik voldoende tijd over heb voor mijn gezin.

Flora Zonnenberg - Hogenesch

D&R Fotografie-06-02-2016 Doevedans PortrettenRSPF3331.jpg

Toen ik op de middelbare school zat in Nieuw Zeeland deed mijn moeder de opleiding tot vroedvrouw. Een vrouw begeleiden tijdens haar zwangerschap, bevalling en kraambed sprak mij toen al erg aan. In 2005 ben ik afgestudeerd als verloskundige in Maastricht. Ik heb in Groningen, Den Haag en Ierland gewerkt. Apeldoorn is nu mijn plek en ik ben maat vanaf 2011 bij verloskundigenpraktijk Doevendans. Het is een hele gebeurtenis om moeder en samen ouders te worden, dat ik daarbij kan begeleiden vind ik speciaal. Een goede, gezonde zwangerschap, bevalling en daarna een moeder die trots op zichzelf is over haar kunnen is mijn streven. Zelf ben ik getrouwd en heb twee dochters.

Stephanie Keteldijk

D&R Fotografie-06-02-2016 Doevedans Portretten_RSP4418.jpg

Ik ben Stephanie en ben geboren op Aruba, woon al sinds 2002 in Nederland
Sinds mijn afstuderen in 2014 ben ik werkzaam hier in de praktijk. Na mij verdiept te hebben in wat de verloskunde inhield, wist ik gelijk dat dit het beroep was voor mij. Ik voel me altijd bevoorrecht om deel uit te maken van zo'n bijzondere reis, waarbij ik informatie, hulp en aanmoediging kan geven aan vrouwen en hun partners op weg naar een nieuwe levensfase.

Jorien Beekman

D&R Fotografie-06-02-2016 Doevedans PortrettenRSPF3342.jpg

Ik ben vanaf 2006 werkzaam in de praktijk. In mijn laatste jaar van de opleiding heb ik stage gelopen in de praktijk, Rebecca en Janneke waren toen mijn stagebegeleiders. Na mijn afstuderen ben ik via via weer terug gekomen bij de praktijk en werden zij mijn collega's. Ik ben geboren en getogen in Apeldoorn. Het mooie van het beroep van verloskundige vind ik dat je betrokken bent bij een heel natuurlijk proces. Tijdens de bevalling sta je heel dichtbij het 'zijn' van iemand. Ik vind het bijzonder dat je een korte tijd intens deel uitmaakt van zo’n bijzonder moment. Nog elke keer krijg ik een warm gevoel wanneer een pasgeboren kindje zijn eerste geluiden maakt en ik de onvoorwaardelijke liefde van ouders zie voor dat pasgeboren kind. De uitdaging ligt om voor iedereen, met ieder hun eigen wensen en ideeën, naar dit moment toe te leven.

Vervangend verloskundigen

Als verloskundigenpraktijk zijn wij 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar.

Het lukt door vakanties, verlof en/of bijscholing niet altijd om dit met het vaste team te realiseren. Daarom wordt ons team afwisselend ondesteund door andere verloskundigen. Zij stellen zich hier graag aan je voor.

Isabelle Westendorp

Isabelle Westendorp.jpg

Hallo allemaal, mijn naam is Isabelle Westendorp.
Voor een bepaalde periode werk ik bij Doevendans. Dit betekent dat je mij tegen kunt komen tijdens de spreekuren, visites en tijdens je bevalling. Sommigen van jullie kennen mij wellicht doordat ik van oktober tot en met december 2017 mijn afrondende stage bij de praktijk heb gelopen. In deze periode heb ik genoten van het werken in de praktijk en ik vind de verloskunde heel mooi door de intensieve begeleiding die ik kan bieden aan het (aankomende) gezin. Ik kijk er dan ook naar uit jullie te ontmoeten en te begeleiden tijdens de zwangerschap, de bevalling en in het kraambed. Een goede zwangerschap gewenst en tot ziens in de praktijk!

Carien Nellesteijn - Terhaar Sive Droste

carien.jpg

Mijn naam is Carien Nellensteijn-Terhaar sive Droste, ben 39 jaar en werk als voor een bepaalde periode bij Doevendans. Je kunt mij tegen komen tijdens de spreekuren, visites en tijdens je bevalling.
In 2006 ben ik afgestudeerd aan de verloskundige academie te Amsterdam en werk met heel veel plezier in deze praktijk.
Samen met mijn man heb ik 4 kinderen, Miep(2010), Otto (2012), Bruun(2015) en Jans(2018) waarvan de laatste onder begeleiding van team Doevendans.
In mijn jeugd leerde ik het verlossen van schapen bij ons thuis in de schuur, daar kon je me dag en nacht voor wakker maken.
Later ben ik verloskunde gaan studeren en dat is tot op de dag van vandaag nog steeds wat ik met veel liefde doe.

Aynur Ozdes
IMG_8816.JPG

Mijn naam is Aynur ÖzdeƟ. Sinds december 2019 ben ik werkzaam als verloskundige in deze praktijk. De komende tijd kunnen jullie mij tegenkomen tijdens de controle afspraken, de bevalling of de visites aan huis ná de de bevalling.
Zelf ben ik thuis geboren in Aalten en woon op dit moment in Doetinchem.
Na het behalen van mijn diploma als doktersassistente heb ik mijn passie voor verloskunde ontdekt en heb ik de opleiding tot verloskundige gedaan in Rotterdam. Mijn overtuiging is dat de relatie tussen een vrouw en haar verloskundige de basis vormt voor een goede en veilige geboorte ervaring.
Ik hoop jullie te mogen ontmoeten en een steentje te mogen bijdragen aan de meest bijzondere periode tijd in jullie leven!

Door gebruik te maken van onze website gaat u er mee akkoord dat wij cookies gebruiken om onze website te optimaliseren.

Sluiten

Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Doevendans nieuwsbrief!

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres