055 5337720

Voorlichtingsavonden

Voor alle zwangeren uit Apeldoorn en omstreken wordt elke tweede dinsdag van de maand een voorlichtingsavond georganiseerd. De voorlichtingsavond is bedoeld om zwangeren (en hun partner) een zo compleet mogelijk beeld te geven van de gang van zaken rondom hun aanstaande bevalling.

Samen met onze collega verloskundigen en Gelre Ziekenhuis Apeldoorn organiseren wij deze informatieavond. Deze vindt plaats in het Auditorium van het ziekenhuis. Tijdens deze voorlichtingsavond krijg je uitleg over het verloop van de bevalling, zoals het thuis, in het geboortecentrum of in het ziekenhuis kan gaan.

Wat bespreken we?

  • een normaal verlopende bevalling
  • de verschillende houdingen van bevallen
  • de verschillende vormen van pijnstilling
  • inleiding van de bevalling: hoe gaat dat?
  • een kunstverlossing
  • praktische info over bevallen in het ziekenhuis.

Deze avond is voor iedereen te bezoeken, het maakt niet uit of je onder contole bent bij de verloskundige of bij de gynaecoloog.

download.png

Data in 2018: 9 januari, 13 februari, 13 maart, 10 april, 8 mei, donderdag 14 juni, 10 juli, 14 augustus, 11 september, 9 oktober, 13 november en 11 december.

Tijd: 19.30 - 21.30 uur.

Locatie: Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn, Auditorium, route 24 (boven de hoofdingang van het ziekenhuis, entree via de hoofdingang)

Toegang/aanmelden: Toegang is gratis. Je hoeft je niet aan te melden voor deze avond.

Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Doevendans nieuwsbrief!

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres